鰹のたたき体験/Seared bonito experience

言わずと知れた・・・高知の代表料理「鰹のたたき」。
春は身があっさりした初鰹、秋は脂がのった戻り鰹が味わえます。
あなたも是非、藁で鰹を焼いてみませんか?自分で焼いた鰹の味は一味違うはず!

Bonito caught in Kochi Prefecture in spring and autumn have different tastes.
It’s light taste in spring and fatty taste in fall, both of which are very delicious.


写真提供:黒潮町 / Photo provided by: Kuroshio Town

主な体験可能施設
かつお船土佐タタキ道場@高知市 /Katsuobune Tosa Tataki Dojo in Kochi City
明神丸 はなれ店@高知市 / Myojinmaru Hanare in Kochi City
黒潮工房@中土佐町 /Kuroshio Kobo in Nakatosa Town
黒潮一番館@黒潮町 / Kuroshioichibankan in Kuroshio Town

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